La stagione delle fragole va da marzo a luglio, sono un prezioso alleato per la nostra salute, infatti, sono ricche di antiossidanti. Inoltre, riducono il rischio cardiovascolare e l’infiammazione, allontanando le malattie croniche. Sono ricche di preziosi nutrienti, tra cui minerali quali il manganese e il potassio, vitamine varie tra cui C e B9, fibre, zuccheri e carboidrati. Il consumo di fragole è ottimo per il nostro organismo perché aiutano a ridurre il rischio di cancro e migliorano i livelli di glucosio e grassi nel sangue.
Cookie | Durata | Descrizione |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |